Idag började allvaret

Första dagen på intensivkörningsveckan och jag går vilse. Jag börjar klockan 9:30 varje dag och slutar vid 12. I morse gick jag upp extra tidigt bara för att upptäcka att pendeltågen inte går förbi södertälje centrum, så jag var tvungen att planera en ny resväg. Denna resväg var att ta tåget till östertälje och sedan ta buss därifrån till södertälje centrum, detta skulle ta ungefär lite mer än en timme. Annars skulle det ha tagit en timme exakt för mig att komma fram. Så jag fick skynda mig lite och när jag kom fram till min tågstation så använde dem bara ett spår och alla tåg var 10min försenade. Gissa om jag blev stressad!

Men jag kunde ju inte göra något så jag tog tåget och sen när jag var framme i östertälje så gick jag runt som ett frågetecken på stationen, tills jag upptäckte att alla andra också skulle till södertälje centrum och stod som en skock trötta får vid en busshållplats. Bussen kom rätt så fort och det tog typ 10min för den att komma fram. Klockan var nu 9:20 och jag tog fram min lilla karta och försökte hitta till bilskolan. Jag gick runt centralen typ två gånger! jag gick verkligen i cirklar! bilskolan ringde mig för jag blev ju självklart försenad och jag sa som det var att jag gått vilse. Så bilskolan skickade ut min lärare och vi skulle mötas vid stationen, som tur är var jag ganska nära stationen, så vi hittade varandra rätt fort.

Min lärare var jättebra! och det var kul att köra och jag lärde mig mycket! personalen var jättesnälla och jag har fått en fin pärm med en massa bra böcker så jag är nöjd över mitt val av bilskola! och min lärare visade mig vägen till stationen så att jag hittar dit imorgon XD

Jag var väldigt trött idag dock, kanske för att jag festade för mycket i lördags :P Fest hos nisse var as nice! jag och elin drack upp våran vinflaska rätt så fort och sedan flörtade vi till oss lite av alla snälla killar och tjejer.  Några skulle bada och jag följde med, men jag orkade inte ta på mig mina skor så jag gick i strumporna och en snäll tysk bar mig över den gyttjiga delen på väg till badet. Sedan på vägen tillbaka skulle nisse bära mig på ryggen men vi föll som dominobrickor ner i diket, så en annan kille bar mig över gyttjan XD

Sen så myste vi alla i sängen vi var säkert 8 personer i en jätteliten säng! och vi pratade om allt möjligt, men vid fyra på natten gick vi hem för jag skulle upp ganska tidigt för jag skulle på middag hos pappa klockan 16. Elin var lite sur över detta och tyckte att jag kunde strunta i min pappa, men jag älskar min pappa och kan inte strunta i honom. Så jag sov inte så mycket den natten och inte den här heller, så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt!

På vägen hem såg jag en mamma som gav sin dotter tom och jerry kex och jag blev så sugen så jag köpte också det plus lite annat, för jag tycker att jag har varit duktig idag :D Här kommer lite bilder på min pärm och godis.


Jag skulle egentligen vilja skriva mer, men nu måste jag hämta malte och snart kommer min gudmor Lotta som jag inte har träffat på typ 10år och Mia, det ska bli kul!

Toodles!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0