Månadens Shopping!

Nu är det här det ni alla har längat efter, BILDER PÅ ALLT SOM JAG HAR SHOPPAT I SEPTEMBER! eller i alla fall som jag kommer ihåg att jag har shoppat XD  Nu börjar det!


Nagellacket är från essie och heter sugar dady, det köpte jag när jag var ute och shoppade med dal och hennes kompis kexet. Kexet var väldigt intresserad av nagellacken för att dom hade så roliga namn, jag tror nästan att han också ville köpa ett XD
Mascaran som jag köpt idag med helle kommer från Lancôme och heter Hypnôse Doll Eyes , jag prövade den lite när jag kom hem och den verkar vara sjukt bra! tycker att essie nagellacket tar tid på sig att torka  och så blir det lätt klumpigt, men jag älskar färgen :D
Sen den lilla burken innehåller något som jag inte kan leva utan på vintern, CARMEX!
Sen är det Maria Montazamis läppstift från make up store.


Älskar CARMEX! Det är det bästa som finns mot torra läppar :D



Jag älskar Maria Montazami men hennes läppstift var lite ljust för mig, passar nog bäst för blondiner.


Här är jag och Maria! fick hennes autograf när hon gjorde reklam för sin bok i Stockholm :D



Så här har ni produkterna som gör mig så sjukt snygg (förutom sminket, fast jag använder ju inte så mycket, mascara, läppbalsam och läppglans/läppstift är det som gäller för mig till vardags)



Mitt hår är viktigt för mig, jag ser det nästan som en accessoar :P Och jag älskar Aussies hårinpackningar och jag brukar använda den en gång i veckan. Biosilk, silk therapy är en produkt som jag inte kan leva utan, den gör mitt hår lent och frizzfritt och är sjukt bra att ha i håret efter att man har duschat istället för att borsta håret, det är en sjukt bra produkt som jag använder till mitt hår varje dag.



Niveas eye make-up remover är sjukt billigt och bra, jag använder den nästan varje kväll, förutom när jag är syndig och går och lägger mig utan att ta bort sminket :P Formula 10.0.6 är ett nytt märke för mig, jag behövde en ny ansiktsmask och köpte denna. Den kliar lite i början på vissa ställen men sen blir den stel, efteråt känns huden len och fräsch, tror att jag ska fortsätta att köpa den. Ansiktsmasken brukar jag använda samtidigt som jag har min hårinpackning, jag har spadag en gång i veckan då jag målar mina naglar eller tar hand om mina fötter och använder min hårinpackning och ansiktsmask.



Jag ville egentligen köpa en anti-cellulit body lotion, men dom hade ingen så jag tog en Firming body milk från Nivea istället, lite dumt jag vet, men jag ville köpa något liknande. Handkrämen från L'OCCITANE EN PROVENCE är också en produkt som jag inte kan leva utan när det blir vinter. Den är som CARMEX för mina händer och den har en härlig tvåldoft :D



Woop woop! dags för accessoarerna! Detta är ett par örhängen som Sara hittade åt mig på vintagemässan som vi var på förra helgen tillsammans med saras lillasyster. Det var mysigt och jag ville typ köpa allt som fanns där, så alla ni måste gå dit nästa år :D



Ett kuvert halsband från Vintagemässan som jag älskar!






Som ni alla vet så älskar jag hårband och jag kände att jag behövde köpa två nya, dessa kommer från accessorize.


Sen så kan jag inte leva utan, strumpbyxor, tights,knästrumpor eller benvärmare eftersom att jag aldrig använder långbyxor (bara jeans när jag är ute med malte eller när jag är ute på landet) så nu när det börjar bli höst och kallt så kände jag att jag behövde köpa lite nytt till min samling.



Från H&M



Från H&M



Från H&M



Från kappahl



En ny bh behövde jag! och matchande trosor, från H&M



woop woop! man kan ju inte gå runt i bara underkläder och strumpbyxor. Denna byxdress köpte jag på vintagemässan och den kommer från mullbery, skärpet köpte jag också på vintagemässan och även det kommer från mullbery. Pannbandet köpte jag idag på Cubus :)




Tröjan köpte jag på vintagemässan, den kliar lite men jag gillar den ändå (
Shortsen är gamla)



Koftan är från La retoute och har en luddig huva, den är varm och mysig! Väskan är från gina tricot, den berömda orangea väskan XD



Sist men inte minst, en supersöt ballong som jag köpte på grönan när jag var där med några av tjejerna från gymnasiet och såg Veronica maggio, tack för en härlig kväll tjejer och för att ni inte sprang iväg när jag skulle betala för ballongen XD Och tack HELLE  för att du följde med och shoppade idag och höll ut medan jag sprang omkring, det va starkt jobbat och jag lovar att hälsa på dig i umeå och visa dom lite fashion XD

Toodles!


Självkännedom

Jag är en tråkig människa. Om jag är trött så går jag och lägger mig, folk brukar tycka att detta är konstigt medan jag ser det som en självklarhet. varför ska man sitta uppe till klockan 2 på natten och inte göra någonting? (undantag för dom som pluggar) själv så fastnar ingenting i min hjärna efter klockan 23, så om jag är uppe längre så gör jag i princip ingenting vettigt.

Jag är även en osocial människa som inte hör av mig om du inte hör av dig. Ibland om jag känner mig riktigt ensam eller uttråkad så kan jag höra av mig, men jag har tröttnat lite på att alltid vara den som hör av mig.

Min tid är viktig för mig och skolan och mig själv går före allt annat. Detta kan verka själviskt men sån är jag och jag står för det.

Jag skriver detta för att alla ska förstå att jag står upp för mina egenheter och för mig själv, jag vet att jag har brister men jag gillar dom lika mycket som jag gillar mina bra egenskaper, som inte är så många, men ändå. Vissa dagar gillar jag inte alls mig själv, men oftats så gör jag det. Det skulle vara konstigt om jag inte hade dåliga dagar som alla andra.

Men nu ska jag vara tråkig och sova, kände bara att jag behövde skriva detta

Toodles!

Rubisk kub

Jaha! då sitter jag här igen med min tekopp och funderar på världens alla hörn och kanter. Vilken kant ska jag stå på så att det blir balans och i vilket hörn kan jag gömma mig i när mörkret faller?

Jag tror att jag står på fel kant i fel hörn, därför måste jag gå till en ny kant, kanske en kant utan hörn? finns det ens kanter utan hörn? Jag måste göra något eller hitta något snart, det spritter i mig och jag vill bli snurrad på som en rubisk kub tills jag hamnar rätt.

Så vad ska jag ändra på i denna kub, med sina kanter och hörn. Är det min inställning till saker och ting, tar jag livet för på sort allvar eller ska jag bara krossa kuben och ta ett steg ut och se vad som händer? verkligen göra och säga och tycka precis allt det som jag vill göra säga och tycka, istället för att gå till hörn och kanter ska jag kanske gå till en plattform som jag kan stå på. Vad tror ni om det? jag gillar det, en plattform att stå på, som vippar och vajar ibland men en plattform som finns där.

Kuben som jag lever i nu är fylld av hörn som är fyllda av saker, som killar, vänner, familj och skola men jag vet inte riktigt vart jag finns i denna kub. Just nu är den fylld till bredden av skolsaker, det är tentafrågor, granskningsuppgifter och böcker. Inte konstigt att jag vill krossa kuben och bara va, skapa något nytt, göra något nytt och inte leva i en kub med en massa måsten.

Och det händer inget nytt! jag blir rastlös, speciellt nu på när det börjar bli mörkt och folk är trötta och sega, men jag då!? visst kan jag också bli trött och seg, men jag vill ändå göra saker, gå ut! se världen, världen för mig är Stockholm just nu eftersom att jag är fast i skolan för tillfället. Egentligen borde jag åka någonstans, men jag kan inte för jag har min första salstenta om typ en vecka så jag måste plugga och bli ett socialtlik. Det är nog det som är problemet, jag vill inte bli ett socialtlik jag gillar att träffa folk och vara social och nu när jag vet att jag inte kommer kunna vara det blir jag ledsen och frustrerad.

Men det ordnar sig nog, ni får ursäkta men jag behövde verkligen skriva av mig lite.

Toodles!


Bortsprungen tid

Kärleken har bara regnat över mig denna vecka, och det har varit ett lätt och livligt höstregn, inte som det regnar nu, hårt och strilande.

Många gånger denna vecka har jag tänkt, att idag ska jag skriva lite, men en massa småsaker har flutit upp och tagit min tid, istället för att ligga på botten och bli bortglömda. Våran första skoluppgift som vi gör i grupp, har krävt mycket av min tid och imorgon ska jag och en tjej till aftonbladet och intervjua deras informationschef, jag är nervös som fan men väl förberedd. Jag har gjort min research och jag är inte ensam, men fortfarande nervös.

När jag inte har pluggat, så har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen, bokat tandläkartid och pluggat teori. Jag har även hunnit gå på skolans pub. Det var kul! vi i klassen hittade varandra och höll ihop som en riktigt liten klass. John ringde mig och erbjöd mig jobb som fotograf på hans nya klubb, och jag sa ja! så idag har jag tränat lite, jag är typ sämst på att fotografera så nu måste jag verkligen bli bra på det!

Jag har även hunnit med att träffa Sara och Olivia. Dom gav mig en massa fina födelsedagspresenter och har gjort mig så glad och tacksam över vår vänskap, puss på er tjejer <3 Jag och Elin gick på bio i fredags och såg Apflickorna, det var en speciell film, jag och Elin kunde inte riktigt bestämma oss för om den var bra eller dålig. Efter filmen gick vi till Åhléns som fortfarande var öppet! jag köpte ett Maria montazami läppstift och Elin ville köpa hårfärg men hittade ingen som hon ville ha, så då bestämde hon sig för att hon inte ville färga håret.

Idag har jag haft Te party! så igår hjälpte jag mamma att städa och så. Men jag hann träffa Maria montazami på Åhléns i Odenplan, jag kramade henne och fick hennes autograf. Jag fixade även autografer till Helle och Olivia, visst är jag en bra vän? XD

Mitt och mammas Te party var super lyckat, bilder kommer nu!











Som ni ser så åt vi gott, pratade och hade det allmänt trevligt. Jag fick en trave med klassiker och fina saker från Kicks och Esprit :D

I måndags så fyllde jag 21. Detta har firats hela veckan, men Hampus min kära storebror bjöd mig på middag på kungsholmen på min födelsedag. Det var trevligt! vi blev bjudna på god mat och champagne och vin, så vi blev lite lulliga. Men det här med att vara 21 är inte riktigt min grej. Helt plötsligt blev jag ett år vuxnare på en vecka. Jag har en massa ansvar och plikter och helt plötsligt känns 21 som en hemsk ålder. Eller så är det bara så att det är den tiden på året. Skolan har börjat och satts igång på riktigt, vardagen har hunnit ifatt en med sina plikter och måsten och borta är sommaren med sina ljuva sommarkvällar som blev till nätter medan man gjorde allt det där som man bara drömde om eller drömde om hur det ljuva sommarlivet skulle fortsätta ända ut till 2012 (jag gjorde bara det sista, jag är en duktig flicka :P)

Men ja, nu är hösten är och jag är ett år äldre men inte visare, hur ska detta gå? jag håller er uppdaterade :)

Toodles!

Dagen innan 21

Klockan tickar, tiden går, dammsugarpåsen är bytt och Maria Montazami gör reklam på tv. Detta är 2011, den 4 september, klockan 20:32, dagen innan jag fyller 21. Visst 21 är ingen ålder, bara en av parenteserna mellan 20 och 25. Som Oskar Linnros sjöng i torsdags (fy fan vad skönt) skönt att jag slipper bli 25, jag säger fy fan vad skönt att jag inte fyller 25.

Men ja, denna dag kan räknas som en parentes i mitt liv, inget har hänt, inget händer, en vanlig söndag. Jag har varit på mina vanliga ställen i helgen, inget nytt, ingen ny, tiden har slutat slå. Men den kanske börjar imorgon igen, för då blir jag 21! och jag har redan blivit lite firad. Bästaste hesten helle som kommer bli ren i umeå, hon flyttade dit igår ordnade ett helt litet evenemang för mig på facebook. Hon bjöd in alla mina tjejkompisar och gav som förslag att vi skulle fira mig på torsdagen på grönan och titta på Oskar för hon vet att jag gillar honom.

Så torsdagen kom, alla hoppade av i sista minuten förutom Sara A, så hon och jag tittade på Oskar tillsammans med Filippa och hennes vänner. Jag träffade lite fler vänner där och alla sa grattis i förskott, det kändes jäkligt bra och jag och Sara försökte vinna godis. vi satsade alla mina lunchpengar på nummer 5,21 eller 9, men vi vann inget. Tillslut prövade vi Saras födelsedag men det funkade inte heller, gröna lund gillade inte våra födelsedagar.

På fredagen träffade jag helle och fick en massa fina presenter, bilder kommer här!





Jag fick rulltårta (den va jättegod att äta när jag kom hem från sommar igår natt) två jättefina rosettkuddar och ett sharpay sudd, tack helle och jag saknar dig!  <3 ska skaffa skype imorgon så att vi kan prata killar och skvaller hela kvällarna.

Jag är allmänt trött på killar och livet, men imorgon är en ny dag och vi har börjat med grupparbeten i skolan. Det är kul och kanske finns det en söt kille i min grupp, mer säger jag inte!

Toodles!

RSS 2.0