Fairy tale confusion

Jag tror att jag har ett behov att känna mig duktig. Eller att jag hela tiden måste göra något som kan ge mig något, eller att jag måste göra något kreativt.

Det är lite jobbigt när man känner att man egentligen inte vill göra något. Detta får mig att göra saker som jag kanske inte skulle ha gjort, fast ibland är det bra.

Jag gillar att skriva ett blogginlägg när jag är lite lätt förvirrad, tror att det är mycket roligare att läsa om än vad som hände mig i helgen. För det är ju snart en ny helg, får skriva om den istället.

Igår va en bra dag. Jag lämnade in min filosofi uppsats och shoppade. Sen hade mina små musikare konsert och min söta lilla vän Viktor kom förbi. V i drog vidare till grönan där Viktor betalade allt jag pekade på och vi satt alltid längst fram när vi åkte berg och dal bana, härligt härligt! många pussar och kramar blev det, så många att jag följde med Viktor hem.

I morse blev jag bjuden på frukost på sängen efter att ha legat och myst med Viktor som inte ville gå upp ur sängen. på grund av detta fick jag äta och klä på mig fort, för vi skulle hinna till bussen. Men vi kom fram till att vi inte skulle hinna till bussen, så Viktor tog fram sin farmors gamla cykel och så susade vi igenom bostadsorådet till Tyresö centrum. På vägen cyklade vi förbi en massa dagisbarn och visade dem vilka dåliga förebilder vi är, som cyklar utan hjälm och jag satt på pakethållaren, farligt farligt.

Vi åkte en buss från tyresö centrum, jag hoppade av vid forum och pussade viktor farväl, för han skulle vidare till jobbet som den lilla businessman han är. Jag går till skolan och lämnar lite saker i skåpet, hälsar på folk som vill peta på min fina ballong som jag fått av Viktor. Sen åker jag tillbaka till Tyresö för att möta upp Malin. För jag ska klippa mig hos hennes lillasyster. Sen åker jag hem och färgar håret och latar mig och nu är jag här. Med nyklippt och nyfärgat hår och i en skjorta som jag fått av Viktor, vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om det hela. Funderar på att städa och måla naglarna.

Det blir inga bilder idag.

Toodles!

Upp och ner, ner och upp

........vet alla vilken låt jag tänker på nu? om inte så är ni sjukt oalmänbildade eller så har ni haft en tragiskt barndom.
Som sagt, mitt liv har varit lite upp och ner och jag vet inte om jag ska gilla det eller hata det. Saker blir inte som jag har tänkt mig och jag vet inte om förändringen är bra eller dålig. Jag borde hänga med i förändringen och skaka på mitt magiska hår så att mina små medhjälpare hoppar fram och kommer med bra idéer så att mitt liv blir fantastiskt.
Men mitt liv har aldrig varit fantastiskt, det har varit bra men inte fantastiskt. Eller kanske under små korta frekvenser har mitt liv varit juuuuuuuuuust puuuuuuuuurfect! Men ofta har det bara varit härligt bra, lite sådär lagom bra typ mys bra (ni hajar va?)

Idag hade jag ett engelska prov, det gick rätt ok (säger man hade ett prov eller gjorde? jag lär mig aldrig) Sen åt jag lunch med tjejerna i klassen och berättade senaste nytt om vad som händer på killfronten :P efter det åkte jag in till stan och hämtade ut min pirates biljett tills imorgon, sjukt peppad!
sen drog jag över till StureP för att visa alla hur snygg jag är, or not! jag var på ett seriöst uppdrag. Jag skulle hitta the royal library och plugga lite modefilosofi till min uppsats i filosofi. Jag hittade dit och fick min lilla mode bok skriven av den norska filosofen Lars fr.H svendsen. Sen satt jag där i tre timmar och skrev ner allt viktigt som denna lilla filosof hade att säga om mode. det var sjukt intressant och jag är jättepeppad på att börja skriva min uppsats. Men jag är sjukt trött i kroppen efter att ha suttit och skrivit så länge, så jag kände mig lite kreativ och lekte lite med kameran och spegeln istället för att skriva :P
Så kul hade jag, spegeln och kameran

Toodles!

Passion

Tänkte att tre av mina passioner skulle få mig på bättre humör idag, men icke sa nicke. Har haft en deprimerande känsla i kroppen hela dagen. Den började när jag åkte till skolan och har följt med mig som en extra skugga enda sen dess.

Köpte mitt favoritgodis och min bibel har kommit som nedstigen från himlen till min brevlåda, men något stämmer fortfarande inte.

.bibeln och mitt favoritgodis

Jag tror att jag har sårat någon. Det känns som att jag har släppt ut en fågel ur dens bur och tvingat den att flyga iväg, när allt den ville var att stanna med mig. Men fåglar kan inte prata och jag måste använda mina egna små vingar och flyga. Flyga till en ny början. Det är alltid läskigt att avsluta något och börja om på nytt, men alla måste göra det någon gång och nu är det min tur att pröva vingarna och se om dem pallar trycket eller om jag faller handlöst. Om jag faller så vet jag att jag kommer att landa mjukt, för alla mina vänner är mjuka och fina som de lättaste fågeldunet, så egentligen har jag ingenting att oroa mig för.

Men den andra fågeln, kommer den att klara sig? Det kommer jag nog få reda på så småningom, så länge får jag putsa på mina vingar och hoppas på det bästa.

Toodles!

Howdy people!

Egentligen är jag upptagen, strängt upptagen, nästan askungen upptagen. Men just nu struntar jag i det, för jag ska vara upptagen med att skriva. Inte för att någon kommer att läsa detta, men det är roligt att låtsas. Jag är bra på att låtsas, jag har hjärnan för det. Min hjärna är magisk och trött. Det är ansträngande att vara på topp, för just nu känns det som att jag är det. På toppen av ett isberg och snart kan Titanic kantra i mig och jag kommer att falla och ni alla kommer att dö med mig.....eller så överlever jag och vi alla lever lyckliga i alla våra dagar. Men något kommer att hända jag känner det på mig och mitt horoskop säger också det.

Jag gillar horoskop. Jag gillar tanken på att stjärnorna där uppe i himlen finns där för att vägleda mig. Det är så vackra och fyllda av ljus, vem skulle inte vilja få råd av något sådant? Men ja, mamma kom in för en stund sen och sa att jag borde städa, så det är väl dags för denna lilla askungen wannabe att göra som frun i huset säger :P

en fin kväll utan stjärnor, men snart kopmmer dem

Fin kväll fast utan stjärnor, men snart så kommer dem fram och lyser på mig i mörkret

PS. gammal bild .DS

Toodles

RSS 2.0