Breakfast at Värmdö

Igår åt jag min sista frukost at värmdö, eller egentligen borde det inte kallas frukost jag åt den typ våd två på eftermiddagen. Min frukost bestod av en skål yoghurt med solrosfrön och hackad choklad och ett stort glas o'boy, så blir det när ett gäng ungdomar blir kattvakter i en liten stuga ute på värmdö. Eller det var bara jag och veronica som åt sån sockrig frukost, dom andra var rätt så hälsosamma.

Efter frukosten brukade vi gå och bada, en dag spelade vi  kubb och en annan dag badade killarna medan jag och veronica plockade bär till frukosten. Första dagen snodde vi en båt och rodde över till andra sidan, det var jobbigt men kul. På kvällarna har vi ätit glass och chips och tittat på film och spelat tv-spel, sen har vi grillat och spelat lite mer tv-spel eller tittat på mer film.

Katterna var utekatter, så veronica och mattias gav dem mat och då kom till huset, ibland så satt dem inne och chillade med oss medan vi tittade på film eller spelade tv-spel.

Det var en härlig liten semester men nu är den slut, eller den tog slut igår. Men elin sov över hos mig igår och vi gick en promenad och sen tittade vi på tv med mamma, det var mysigt! och vi bokade biljetter till harry potter som vi hämtade ut idag, sen så gick vi förbi the body shop och var tvungna att gå in dit och lukta på allt gott, jag älskar den affären! Sen när jag skulle åka hem så glömde jag att hoppa av i solna så jag hoppade av stationen efter och gick hem, det var as nice!

När jag kom hem och öppnade brevlådan så låg det en ny elle där, den ska jag läsa på rasten på jobbet! :D Ja, imorgon börjar jag jobba på riktigt och det känns ganska bra, jag känner mig redo efter intro dagarna och jag har vilat upp mig ordenligt ute på värmdö. Men jag är ändå lite nervös, det är jag alltid när jag åker dit. Jag vet inte varför, men det brukar försvinna när jag väl börjar arbeta.

Nu ska jag packa min väska och sen laga middag, för jag och mamma ska övningsköra halva vägen till farmor, det ska bli kul! :D Och jag har slängt hans kläder som han har lämnat här och ballongen som jag fick av honom, jag mördade den med en sax och sen slängde jag och elin allt i sopporna, så nu är det avslutat! dags att börja om, och jag börjar med att jobba och sen på fredag ska jag till mammas jobb och besöka deras gym :D

Toodles!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0