Dagen efter

Nu är det såhär att jag hade värsta planen på vad skulle skriva i bloggen idag, jag har till och med tagit bilder (OMG!)
men så är det ju ändå dagen efter, dagen efter min telefon kris, den var hemsk! fråga hampus och mamma, fast egentligen vill ni nog inte veta och dagen efter min och saras härliga kväll på STRAND! YEH!

Efter min mobil kris, gjorde jag mig iordning så snabbt jag kunde och försökte dölja spåren efter mina tårar för att jag grät typ halva kvällen på grund av dem där telefonerna, men nu är jag ganska lycklig över min röda lilla Wildfire :D
Det första som händer är att en kille kissar på pendeltåget, eller han kissar inte på pendeltåget utan han kissar på perrongen utanför pendeltåget. Detta var väldigt kul och alla på tåget försöker hålla sig för skratt men killen står där och säger: fan vad skönt det är! jag ska aldrig mer dricka vodka! sen så hör man den där typiska Dörrarna stängs rösten och en tjejkompis till killen ropar: Ey! sluta kissa nu! och killen svarar: Håll käften, jag pissar! och då börjar alla i tåget asgarva! det hela slutar med att tjejkompisen får dra bort honom från dörrarna och att han får dra upp gylfen väldigt snabbt XD Detta var en väldigt härlig början på kvällen :P

Sen så träffar jag Sara i slussen och berättar det här för henne, vti skrattar ungefär hela vägen fram till Mariatorget och sen skrattar vi hela vägen ända fram till strand, sen skrattar vi i kön in till strand men där tog det stop för vi gick direkt till baren och köpte vin och det går inte att skratta med vin i munnen. Så vi var väldigt glada igår kväll :P
Och vi dansade och träffade petter från parallelklassen och jag funderade på att klippa lugg för dem hade två frisörer där men jag orkade inte. Vi dansade lite till och killar flörtade med oss men jag var inte riktigt på humör, även fast en jättesöt kille började prata med mig (det va synd, jädrans mobiler, dem förstörde hela min kväll)

Tillslut fick jag för ont i fötterna för att dansa och vi bestämde oss för att åka hem, Sara och Petter hoppade av i slussen medans jag fortsatte till centralen och tog bussen. På bussen fick jag en stor lust att smsa J, men som tur var fungerade ju ingen av mina mobiler. När jag äntligen var hemma slängde jag av mig skorna, hällde upp vatten i ett glas öppnade röret med Pringles och la mig ner på sängen och dog lite medans världen snurrade lite sådär lagom mycket.

och idag har jag sovit bort halva dan och sen varit hos hampus och fått en massa hjälp med mobilen, den är så söt och röd men lite jobbig för jag förstår den inte riktigt men jag lär väl mig snart hur min lilla wildfire fungerar :)

P.S. Sara och jag skrattade inte bara åt killen på tåget, vi skrattade åt en massa saker som jag inte kommer ihåg just nu D.S.

auf wiedersehen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0