Dagen efter

Nu är det såhär att jag hade värsta planen på vad skulle skriva i bloggen idag, jag har till och med tagit bilder (OMG!)
men så är det ju ändå dagen efter, dagen efter min telefon kris, den var hemsk! fråga hampus och mamma, fast egentligen vill ni nog inte veta och dagen efter min och saras härliga kväll på STRAND! YEH!

Efter min mobil kris, gjorde jag mig iordning så snabbt jag kunde och försökte dölja spåren efter mina tårar för att jag grät typ halva kvällen på grund av dem där telefonerna, men nu är jag ganska lycklig över min röda lilla Wildfire :D
Det första som händer är att en kille kissar på pendeltåget, eller han kissar inte på pendeltåget utan han kissar på perrongen utanför pendeltåget. Detta var väldigt kul och alla på tåget försöker hålla sig för skratt men killen står där och säger: fan vad skönt det är! jag ska aldrig mer dricka vodka! sen så hör man den där typiska Dörrarna stängs rösten och en tjejkompis till killen ropar: Ey! sluta kissa nu! och killen svarar: Håll käften, jag pissar! och då börjar alla i tåget asgarva! det hela slutar med att tjejkompisen får dra bort honom från dörrarna och att han får dra upp gylfen väldigt snabbt XD Detta var en väldigt härlig början på kvällen :P

Sen så träffar jag Sara i slussen och berättar det här för henne, vti skrattar ungefär hela vägen fram till Mariatorget och sen skrattar vi hela vägen ända fram till strand, sen skrattar vi i kön in till strand men där tog det stop för vi gick direkt till baren och köpte vin och det går inte att skratta med vin i munnen. Så vi var väldigt glada igår kväll :P
Och vi dansade och träffade petter från parallelklassen och jag funderade på att klippa lugg för dem hade två frisörer där men jag orkade inte. Vi dansade lite till och killar flörtade med oss men jag var inte riktigt på humör, även fast en jättesöt kille började prata med mig (det va synd, jädrans mobiler, dem förstörde hela min kväll)

Tillslut fick jag för ont i fötterna för att dansa och vi bestämde oss för att åka hem, Sara och Petter hoppade av i slussen medans jag fortsatte till centralen och tog bussen. På bussen fick jag en stor lust att smsa J, men som tur var fungerade ju ingen av mina mobiler. När jag äntligen var hemma slängde jag av mig skorna, hällde upp vatten i ett glas öppnade röret med Pringles och la mig ner på sängen och dog lite medans världen snurrade lite sådär lagom mycket.

och idag har jag sovit bort halva dan och sen varit hos hampus och fått en massa hjälp med mobilen, den är så söt och röd men lite jobbig för jag förstår den inte riktigt men jag lär väl mig snart hur min lilla wildfire fungerar :)

P.S. Sara och jag skrattade inte bara åt killen på tåget, vi skrattade åt en massa saker som jag inte kommer ihåg just nu D.S.

auf wiedersehen <3


Frustrerad AB

Är mitt nya företag, jag har alltid velat ha ett företag som heter så eftersom att jag oftast är frustrerad eller förvirrad 24/7.

Var på beyond retro med Bella igår och det var asmysigt, dem bjöd på gratis vin och chips och självklart köpte jag något som jag egentligen inte ville ha, jävligt smart koncept det där, men kul var det!

Sen idag var jag i skolan och sen träffade jag brorsan på stan för vi skulle köpa en mobil till mig och en födelsedagspresent till våran gemensamma vän Gaman (hon är mer hampus vän än min, men det är hemligt :P)
Så vi drog iväg till phone house och fick värsta etriga lilla ekorren efter oss som pratade i ultrarapid och jag tittade upp på hampus hela tiden för att fråga vad han tyckte och helt plötsligt stod jag där och skrev på ett avtal utan att veta vad jag egentligen har skrivit på.
Så nu sitter jag här och funderar på om jag gjort ett bra köp eller inte, väldigt frustrerande och det känns som att jag verkligen har noll koll på mina pengar eller mitt liv just nu.....borde kanske gå och lägga mig och sen imorgon kommer jag vakna upp med klarheten lysande i ögonen och veta precis vad jag ska göra, man kan alltid hoppas! :D

P.S. Det är ingen hemlighet att Gaman är bättre kompis med hampus än med mig för dem har känt varandra längre D.S.

auf wiedersehen <3Gossipgirl style!

Jag måste bara berätta om J. J är en kille som jag har flörtat med dem senaste två veckorna men i måndags gjorde han en dum grej så nu pratar jag inte längre med honom, och det känns väldigt bra. För jag är en såndär person som hatar att vara ensam och som inte inser att jag ibland går för långt i min jakt på nya offer. Men men, det känns som sagt väldigt bra att jag har brutit med J, för det fick mig att inse hur borta jag har varit dem senaste veckorna och det har jag gjort ändringar på! för ikväll ska jag träffa bella och vi ska gå på någon fashion grej på beyond retro, det ska bli riktigt spännande och kul :D

Imorgon ska jag på middag hos olivia med några andra tjejer i klassen, trevligt trevligt :) På lördag ska jag ut med Sara, vi ska leta efter äldre snygga män på Strand och dricka vin, sofistikerat värre :P Sen skulle jag vilja hinna köpa en ny mobil och shoppa lite + att jag behöver plugga och söka jobb och göra en massa andra tråkiga men viktiga saker, men det hinner jag säkert! :D

P.S. I Gossipgirl kallar ju huvudpersonerna Blair och Serena varandra för B och S och detta smarta koncept kommer jag att använda om jag vill prata om en person och samtidigt vara lite hemlig :P D.S.


auf wiedersehen! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0