Då har det börjat!

Sportlovet! yay! mitt lov började inte så bra, jag har bråkat lite med min bästa vän och just nu orkar jag inte ens prata med henne, jag borde det men känner helt enkelt att jag inte orkar. Jag skulle ha hälsat på henne i örebro i lördags men istället hälsade jag på hos mitt ex och vi hade det jättetrevligt, jag och hans katt smulan bitchade ihop oss mot honom XD

Det kändes väldigt bra att sova över hos mitt ex och jag upptäckte att jag inte hade några känslor kvar för honom och att jag nu är redo för att hitta någon ny, eller iallafall till att börja dejta och ha kul :P och jag tänker inte låta någon eller något stoppa mig!

Så idag har jag planerat ett fantastiskt sportlov och fyllt det med personer som jag tycker om och litar på, eller okej det finns en som jag inte litar på men jag har gett honom en chans till bara för att få lite spänning i livet och för att  jag tror att han har något ;D

Men nu ska jag fortsätta att titta på Top model

Toodles!

forget and move on forget and move on

Det är lättare sagt än gjort ibland. Vissa saker tror man att man har glömt bort, förträngt eller helt enkelt kommit över. Men så plötsligt kommer det tillbaka när man minst anar det och vad gör man då? man blir deprimerad, eller arg eller irriterad.  Den irritationen kan man ha byggt av en händelse som hänt för längesen och sen byggt på den med mer dåliga känslor och tankar om den personen och händelsen och sen byggs det på av fler människor och fler händelser och till sist så blir man så trött att man bara vill gå och lägga sig och sova bort det och det ska jag göra nu.

Toodles

Dagen efter number 2!

Ja! jag har överlevt ännu en kväll ute på Stockholms gator i det kalla vintervädret. Igår var jag ute med Jennifer, Sara A, Olivia och hennes pojkvän Linus. Vi gick till Softbar och dansa häcken av oss och alla killar ville dansa med oss men jag sa nej hela tiden, förutom på slutet av kvällen då jag hade fått i mig lite XD

Sen på vägen hem kände jag mig lite ensam som vanligt och skickade ett sms till Tom Darling, men han svarade inte. Fast nu på morgonen kom vi överens om att jag skulle ringa nästa gång XD

Och nu när jag vaknade så tänkte jag lite och kom fram till att man löser nästan alla problem genom att kompromissa lite och om det inte funkar ska man alltid lyssna på sitt hjärta och följa magkänslan.

Nu ska jag vara en duktig dotter och gå och handla en grej till mamma så att hon kan göra middag.

Toodles!

Kära blogg

Onej det har hänt igen! jag står mellan valet och kvalet, hoppa eller stanna, hjärna eller hjärta?

jag tror att jag har seriösa problem när det kommer till att ta beslut, jag vill göra som andra vill samtidigt som jag vill göra som jag själv vill. Det är svårt att göra alla glada och jag känner mig dålig om jag skulle göra som jag vill och inte tänka på vad dem andra vill.

Men egentligen är det väl så att man ska göra det som man själv vill, för om bara gör det som alla andra vill så försvinner ens egna vilja och det kanske inte är så bra, eller vad säger ni? men hur vet man att ett beslut är bra, man får väl testa och se! men hur mycket vågar man testa, vart går gränsen? vart slutar min testgrän?

Det är väl bara så att får testa och se, pröva nya grejer och tillslut så hittar man väl något så funkar. Så nu ska jag börja mitt nya liv och testa nya grejer och allt kommer att dokumenteras på denna fina lilla blogg, spännande va!?

Toodles!

Vardagsdramatik på hög nivå

Jag älskar när det är snökaos i Stockholm, hela världen blir snurrig och folk är konstigare än vanligt. Dem trycker in sig på tåg som redan är fulla och jag tittar på och förundras över hur den mänskliga hjärnan bara kan tappa allt sitt förnuft för att få plats på ett tåg. Själv så står jag lugnt och stilla och fryser häcken av mig och hoppar på nästa tåg som inte är lika fullt, men det är värt det, att frysa häcken av sig :D

Så när jag äntligen kom fram till skolan hade första lektionen precis slutat, men läraren tyckte synd om mig så jag fick närvaro ändå. Sen hade vi svenska och vi få som var där, typ 7 Pers fick våra cv:n och personliga brev tillbaka, det va bra för jag skulle söka jobb idag, det gick åt helvete.

vi åt lunch i skolan och sen åkte jag hem och började jobba med mitt CV och mitt personliga brev. Mamma kom hem och hjälpte mig, sedan drog jag på mig kläderna för att möta min nya framtid på äldreboendet i Frösunda. Men tji på mig, jag gick dit pratade med chefen och var så söt och proffsig men det var fullt och hon ville inte ens ha mitt CV, så jag fick vackert gå tillbaka hem i snöstormen. Men hon såg ut som ett troll och ville säkert inte anställa någon som såg bättre ut än henne :P

Så nu har jag varit och handlat en massa snask med mamma och jag kommer ingenstans, för pendeltågen är försenade och bussarna går lite då och då, så det känns som att det är bäst att stanna hemma om man vill komma hem sen......egentligen skulle jag inte ha något emot att inte komma hem :P men att vara fast i kylan låter inte så lockande, så jag stannar hemma. Men imorgon ska jag shoppa och det ser jag verkligen fram emot :D

auf wiedersehen <3

Såatteeee part 2

Jag vakna i morse och upptäckte att ordningen mellan hjärta och hjärna var som den skulle, dem arbetade i symbios med varandra och jag var lycklig hela dagen.

enda tills jag fick ett sms från  någon okänd som skrev; tja, läget? jag skrev tja, vem är du? personen skrev nicke och jag sa att jag inte kände någon nicke, men frågade hur han mådde. Jag är ju väldigt nyfiken och social människa ocg tänker mig inte för ibland. Han sa att det var bra med honom och frågade vem jag var, då blev jag lite orolig, för jag har ju en ny mobil och trodde att jag kanske hade träffat någon nicke utan att komma ihåg det eller att han kanske var kompis till någon av mina vänner. Så jag kollade upp hans nummer och upptäckte att han kallas för " Nicke jonsson" och att han brukar leta upp nummer på blocket och sms terra människor, ofta unga tjejer. Hans nummer är 0762075608, spara det och skriv svara inte!

Så nu är det lite kaos mellan hjärta och hjärna igen, men det funkar tydligen att sova på saken så det ska jag göra nu.

.P.S. Sommar i Sverige bevisar verkligen att det finns knasigt folk i Sverige .D.S.

auf wiedersehen <3

Såatteeee

Mitt hjärta säger en sak och min hjärna en annan, dem brukar faktiskt komma överens,  dem där två små jobbiga organen som sitter i min lilla kropp. Den ena säger en sak och den andra brukar vara emot, dem diskuterar och sedan brukar dem komma fram till en kompromiss. Men nu är det så¨att min hjärna vill en grej väldigt starkt och mitt hjärta vill också det, så jag tror inte att dem vill kompromissa, så därför måste jag fatta ett avgörande beslut, hoppa eller stanna kvar?

Mitt hjärta säger hoppa, medans hjärnan säger stanna,sen säger hjärtat att du kanske inte ska hoppa så långt och sen säger hjärnan att det kanske är bra om du hoppar lite, sen skriker hjärtat hoppa bara! och hjärnan skriker stanna kvar!

Så vad ska en liten flicka göra? i ren frustration städar hon sitt rum och sedan tar hon fram ett nytt doftljus och hoppas att lite ordning och reda på rummet ska inspirera hjärnan och hjärtat till att återgå till sin ordning, men det bästa vore nog att sova på saken och det ska jag göra nu.


auf wiedersehen <3

Grått

Jag skriver detta i all hast men jag måste verkligen skriva det. Det känns som att allt är grått just nu, det känns som att jag lever i en gråzon och jag vet inte vart jag ska, jag bara dras med och går som en grå skugga genom stockholm. Stockholm är grått idag, hela stockholm har varit grått idag och jag har inte gjort nånting.

Egentligen skulle jag ha blivit känd idag, jag gick till Mercedes-Benzf ashion grej i kungsträdgården men jag vågade inte gå in för det strömmade ut en massa snygga människor och där gick jag och såg ut som en söt liten skolflicka som ville vara cool. Det passade inte riktigt, så jag gick hem, försökte inte tänka på det men blev arg på mig själv och satt framför datorn enda tills mamma kom hem. Hon hade med sig hampus och dem sparkade igång, så nu är jag på väg ut för att träffa en massa människor som jag inte känner. Men jag tror att jag kan göra Stockholm lite gladare eller jag tänker iallafall försöka.

P.S. Jag hade gråa strumpbyxor på mig idag D.S.


auf wiedersehen <3

RSS 2.0