Jag lider!

Av vintertrötthet och en massa andra saker, men mest vintertrötthet.  När jag vaknar på morgonen så vill jag inte gå upp och mina ögonlock känns tunga, som att John blund har lagt extra mycket stoft på dom. Min säng är så skön och täcket lagom tungt, det trycker ner mig försiktigt och vaggar mig till söms igen. Jag brukar inte vara så på morgonen, jag brukar ligga i sängen ett tag och läsa mitt horoskop, sen går jag upp, jag somnar aldrig om! så min diagnos är vintertrötthet.

Jag var inte alls trött förra veckan. Förra veckan jobbade jag jättemycket med JMK-TV och mitt humör var på topp, jag intervjuade studierektorn, chefredaktören för skoltidningen, vår pubmästaren och hans medhjälpare och den nya ordföranden för stundentkåren. Jag gick på föreläsningar. Jag gick på min sysslings Li:s utställning, det var mycket mycket mycket trevligt att träffa henne och hennes syster Mathilda och deras pappa som jag inte sett på flera år. Jag fick även träffa Li:s nya pojkvän som verkade vara en rolig och snäll kille. Jag och Sara gick runt där och gjorde fina analyser av alla foton som Berghs elever hade gjort (Min syssling går på Berghs och hennes kurs hade en foto utställning) samtidigt som vi smuttade på ett glas vin som vi sedan gjorde konst av i en bokhylla vid toaletten.

Efter detta drog jag och Sara vidare till Kaffe 44 där det riktigt coola kidsen hänger.  Min kurskompis David är med i ett band som heter Topprovdjur som både jag och sara gillar, och dom och två andra söta små band hade spelning där. Vår plan var att vi skulle äta middag på kaffe 44 och sen titta på spelningarna, men vi var lite för sent ute, så i pausen köpte vi varsin bulle, i smyyyyyg! för killen som stod i kassan jobbade typ inte där XD  Topprovdjur var nice och Solen och det där bandet som typ är känt som spelade sist, det var också bra :P Solen var asgulliga och lagom deppiga och jag ville bara ta hem dom och krama dom allihopa och säga att dom inte skulle vara så ledsna och att allting ordnar sig. Detta var på torsdagen.

På lördagen gick jag ut med Sara L och Sara A  och tog en öl, som blev två, på soft bar. Efter två öl fick vi besök av två killar som ville titta på matchen, vi makade på oss och så var det inte mer med det. Hela baren var fylld av brunstiga killar som ville titta på matchen som visades på storbildskärmar över hela baren. Dom brölade och skrek och sen när matchen var slut så drog dom iväg till dansgolvet på jakt efter någon att ha en sen match i sängen med. En av killarna som satt vid oss orkade inte dricka upp sin cider, så jag var en riktig gentleman och drack upp den åt honom. Efter det ville jag dansa så vi drog iväg till dansgolvet, helt ovetande om det brunstiga killarna som fanns där. Snart började dom dansa med oss och fråga vad vi hette o.s.v. Jag sa till dom att jag inte var intresserad och att jag bara ville dansa med mina tjejer. Efter ett tag blev vi trötta och gick hem.

Jag smsade med en kille som jag har smsat med ett tag, vet inte riktigt varför jag gör det, för jag vill inte ha någon just nu. Men man tänker inte på sådant när man är full. På söndagen var jag rätt så sliten efter alla intervjuer,spelningar och öl och jag ville bara iväg, bort från allt. Jag ville till Umeå och min kära vän helle, och jag ville gå runt i umeås lilla centrum och jag ville träffa Helles söta kompisar igen och jag ville festa i umeå igen och visa alla hur man ska festa och jag ville vara med Helle för vi hade det så trevligt och roligt, så nu tänker jag visa lite bilder som jag tog när jag var där :)


Min säng, en jättemysig uppblåsbar madrass


Helle fixar mat!


God mat!


Helle gör fint!


och jag stökar till det när jag försöker hitta allt till kvällens utgång


vad hände här?????? :P


Flörtiga ögon blev trötta


och jag blev lite hungrig efter allt festande


Dagen efter! Helle gjorde smoothies till frukost :D


Vad gjorde vi här???


Umeå kan det där med design och färg :)


ROSA!


Jag och helle ska på hemmafest! och helle bär på våra muffins :P


Dagen efter disk med lite jordnötssås


Helles nyttiga snacks, vi var bakis och gick på bio och såg nalle puh


Tacos! min sista middag i Umeå :(


Skoja! klart jag kommer tillbaka fina Umeå <3

Helle! du och jag är bäst! och alla dumma killar är sämst!

GOD NATT! (jag lider av vintertrötthet och går och lägger mig tidigt, okej?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0